Badrumsrenovering i Krokom

Hej! Idag kommer vi påbörja vår badrumsrenovering i Krokom. Ni som läst min blogg tidigare vet att vi har en sommarstuga där och vi har nu beslutat oss för att renovera vårt badrum där och det ska bli så roligt och trevligt att få ett fint badrum där nu. Innan har vi haft ett väldigt gammalt badrum men nu ska det bli fräscht och fint. Företaget Badrumsbyggarn Jämtland AB kommer komma till oss om en liten stund och kolla på vad de har att jobba med och så att de även har en uppfattning kring vad för material de behöver använda sig av samt även vad för något som de kanske kommer behöva beställa. Men jag hoppas verkligen att de har allting inne i deras lager så att vi inte behöver vänta alltför länge.

Men nu ser jag dem köra upp på vår uppfart. Så jag måste sluta blogga nu, så skriver jag senare ikväll om hur det har gått.

Ha nu alla en fantastisk dag!