Min systers brudbukett

Hejsan där på er allihopa. Vad har ni för er en måndag som denna? Jag sitter här på kontoret, det är inget att göra just för tillfället och det är då jag plockar fram surfplattan och ägnar mig en liten stund åt bloggen. Ni som följer mig vet att min syster gifte sig i förra veckan och det blir nästan bara att jag skriver om bröllopet. Idag ska jag prata om en butik som säljer blommor i Örkelljunga, en blomsterbutik som heter Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ.  

Det var nämligen så här att det var i denna butik som brudbuketten inhandlades. Ja, det förstår säkert alla att man inte bara kan knalla in och köpa en brudbukett, den var förbeställd, det var givetvis min systers favoritblommor som valdes ut och det blev en helt utsökt brudbukett. Vi som bor här i Örkelljunga är så glada över att det finns en butik inom blommor i Örkelljunga för alla tillfällen i livet. Jag talar nu för alla i Örkelljunga, vilket kanske är dumt, för bara för att man bor i Örkelljunga kanske man inte hört om Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ förut? Men i och med att jag skriver det här lilla inlägget så vet ni, om ni händelsevis inte redan vet det, att hos Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ kan ni köpa vackra och hållbara blommor i Örkelljunga, även binderier, till bröllop, vardag, fest och begravningar. Det finns väl ingen situation eller tillfälle i livet där det någonsin är fel med blommor, och jag och hela tjocka släkten som varit trogna och lojala kunder till Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ kommer att fortsätta att handla blommor i Örkelljunga hos dem.