Tapping for Living

När jag utbildade mig till studievägledare på 90-talet så fanns det inte tillgång till vare sig datorer eller mobiltelefoner. På något sätt så funkade det ändå. Det här med att kunna få berätta viktiga saker till er i bloggen, det är i alla fall någonting som har fört utvecklingen ett rejält kliv framåt. Det här med att det finns så många människor som tycks må dåligt i Norrköping, det är verkligen tråkigt. Jag träffar en hel del ungdomar som har det tufft. Jag brukar berätta för dem om ett företag som heter Tapping for Living. Det ska jag göra här i min blogg till er idag också. Jag hoppas att kunna nå riktigt många. Även om du som läser inte själv mår dåligt, så kanske du känner någon som verkar må dåligt i Norrköping och då får du gärna berätta om det här företaget som heter Tapping for Living för dem! 

 

Det här företaget kan hjälpa dem som av en eller annan anledning mår dåligt. Inte bara i Norrköping. Tapping for Living vänder sig också till dem i Nyköping, Södertälje och Huddinge. Nu jobbar jag på en skola i Norrköping. Det var en av mina elever som berättade för mig att hon äntligen hade fått hjälp med att ta sig ur sin svåra situation. Det hon berättade gjorde mig djupt imponerad och jag berättar alltid om att den här möjligheten till att få hjälp på Tapping for Living finns, när jag träffar ungdomar som mår dåligt. På det här företaget finns det experter som kan hjälpa till vid flera olika slags tillstånd, till exempel ångest, depression eller psykiska sjukdomar. Jag har med egna ögon sett att detta fungerar! Sprid nu gärna budskapet om att det finns en väg ut ur det jobbiga och ett hopp om en bättre framtid!