Golvläggning i Danderyd

Hej mina fina läsare! Hur mår ni en vacker dag som denna? Jag mår otroligt bra måste jag säga då vårt golv äntligen har kommit och företaget vi beställde det från arbetar även med golvläggning i Danderyd så de har kommit och lagt iordning vårt golv nu med. Det är vad jag kallar service, att man från start till slut få hjälp av samma företag. Det är verkligen smidigt när man bara behöver hjälp av ett företag och att man inte behöver ringa runt till flera olika företag utan allting finns på samma ställe.Tummen upp för Nicklas Elegant Trägolv som har hjälpt oss att få vårt fantastiskt fina golv. Men nu är det dags för att gå upp på övervåningen och krypa ned i mina nytvättade lakan och sätta på en bra serie som jag kan somna gott till. Jag hoppas ni förstår hur glad jag blir att ni läser min blogg varje dag och att min läsarskara växer för varje dag som går. Ha ni alla får en fantastiskt kväll! Puss och Kram