Mälardalens Billjud & Rekond

Hej och hopp, alla härliga läsare som har varit med mig här på bloggen hur länge som helst nu! Jag är oerhört tacksam att ni alla alltid är så glada och engagerade och att ni fortsätter att komma tillbaka hit och kommentera och starta diskussioner i kommentarsfälten. Jag hoppas att ni alla har en bra vecka bakom er och att ni alla ser fram emot helgen lika mycket som jag. Idag så tänkte jag skriva ett par ord om polering i Strängnäs vilket är någonting som faktiskt en hel del av er har efterfrågat.

Företaget som erbjuder det här i Strängnäs heter Mälardalens Billjud & Rekond och är ett glatt och härligt gäng som verkligen kan det som de gör. I alla fall så vill jag absolut och utan tvekan rekommendera att ni vänder er hit när det kommer till era bilar. Efter att man har varit hos Mälardalens Billjud & Rekond så har man verkligen en snygg och fräsch bil som man knappt känner igen. Man märker också hur viktig man är som kund för dem och att de levererar så himla bra kundservice. I vilket fall som helst så tycker jag att alla ni som har hört av er och frågat om vart jag fixar polering ska höra av sig till Mälardalens Billjud & Rekond. Innan dess så kan ni gå in på de länkarna som jag slängt in här i inlägget så kan ni läsa på lite mer själva.

Du gillar kanske också...